HAKKIMIZDA

BİZ KİMİZ

Mekan ve zamandan bağımsız olarak çalışan, dijital dünyanın dinamiklerine hakim, deneyimli profesyonellerin oluşturduğu yenilikçi bir dijital iş geliştirme ajansıyız.

25 yıllık tecrübe ve deneyim ile bir çok başarılı dijital proje altına imzamızı attık. Biliyoruz ki işlerinizin önündeki engelleri doğru teknolojik çözümler ile aşabiliriz. Tüm dijital projelerinizi ihtiyacınızı karşılayacak şekilde planlıyor, uygun maliyetle ve doğru bir danışman ekiple yönetiyoruz.

Başarıyı kısa süreli olarak değil, uzun süreli bir süreç olarak değerlendiriyoruz. 360-derece dijital ajans hizmetimiz ile stratejiden uygulamaya kadar, hedeflerinizi doğru analiz edip, uzun vadeli başarı sağlayan sonuç odaklı dijital çözümler geliştiriyoruz.

Sizin işiniz, bizim işimiz. İster yeni kurulmuş küçük bir işletme olun ister büyük global bir şirket olun, işinizi kendi işimiz olarak görüyoruz. “Bir ekip olarak çalışmak, başarının anahtarıdır” diyoruz ve ekibinizin bir uzantısı olarak özveri ile çalışıyoruz.

Sizlere tek adreste tüm dijital hizmetleri sunabilecek, markanıza özel dijital çözümler üreten, esnek ve hızlı aksiyon alan, bütçenizi en optimize edilmiş şekilde kullanacak, projenizle ilgilenen kişilerle doğrudan iletişim kurabileceğiniz deneyimli bir butik ajans arıyorsanız – Aradığınız Dijital Ajans Biziz!

“Müşterilerinize her zamankinden daha yakın olun. O kadar yakın ki, kendileri fark etmeden önce neye ihtiyaçları olduğunu söyleyin.”
Steve Jobs

serkan baser conference

Serkan Başer, Kurucu

Projelerimizin her biri, Dijital Pazarlama, Yazılım Geliştirme, e-Ticaret ve İş Stratejisi Geliştirme alanlarında deneyim ve uzmanlıklarını birleştiren Serkan Başer tarafından yönetilmektedir.

FU2E Dijital İş Geliştirme Ajansı kurucusu Başer, teknoloji ve moda odaklı 27 yıllık çalışma hayatında Chief Operating Officer (Türkmen Holding), e-Ticaret Direktörü (Vakko), e-Ticaret ve Dijital Pazarlama Sertifika Programı Yöneticiliği (Esmod Moda Akademisi) pozisyonlarında görev almıştır.

Başer, Perakende ve Moda sektöründe e-Ticaret, Startup Dijital İş Geliştirme ve Pazarlama, Dijital Marka Oluşturma, Dijital Dönüşüm ve Dijital Pazarlama konularında danışmanlık vermeye devam etmektedir.

HIZLI ve AKILLI

DİJİTAL ÇÖZÜMLERİMİZLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜYORUZ

Tam hizmet bir dijital ajans olarak, yeteneklerimizi dijital trendler üzerinde geliştiriyoruz. Markanızın dijital dünyadaki potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve potansiyel müşterilerinizi müşterilere dönüştürmek için size özel projeler ve yaratıcı çözümler üretiyoruz.

Başarı için karmaşık işleri basitleştiriyoruz. Girişimciler ve ileri görüşlü şirketler ile çalışmayı çok seviyoruz. Müşterilerimiz için değer üretmeye ve sürekli gelişmeye odaklanan bir yaklaşım ile ihtiyaçlarınıza hızlı ve akıllı dijital çözümler sunuyoruz.

RAKAMLARLA BİZ

MUTLU MÜŞTERİ
98%
MÜŞTERİ TAVSİYESİ İLE GELEN YENİ İŞ
90%
ORTALAMA MÜŞTERİ GELİR ARTIŞI
75%

BİZİMLE ÇALIŞMANIN
AVANTAJLARI

Markalara dijital çözümler üreten butik bir İş Geliştirme Ajansıyız. Büyük küçük farklı ajanslardan beklediğiniz tüm dijital hizmetleri tek çatı altında planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Butik bir ajans olmanın avantajlarını sonuna kadar deneyimlemenizi sağlıyoruz.

fue brb img

DAHA DÜŞÜK MALİYET

Şirket içi harcamalarımızı minimum düzeyde tutuyoruz, siz yalnızca yapılan iş için para ödüyorsunuz. Düşük maliyetlerimiz sayesinde sizlere uygun bütçeli fiyat teklifleri sunuyoruz. Aynı zamanda projenize ayırdığınız bütçeyi daha efektif kullanmanıza yardımcı oluyoruz.

HIZLI AKSİYON

Kendimizi markanıza çabuk adapte ediyor ve ve hızlı aksiyon alıyoruz. Bu sayede projelere hemen başlayabiliyor, kampanyaları hiç gecikmeden kurguluyor ve sonuçlarını da aynı hızda almaya başlıyoruz.

ESNEK YAKLAŞIM

Herkese uygun tek bir yaklaşım sunmuyoruz. Markanızı tanıyor, markanızın kimliğine bürünerek size özel stratejiler ve çözümler geliştiriyoruz. Yeniliklere açık ve kendini geliştirebilen bir ekiple, değişimlere karşı değişebilme becerisine ve hızlı cevap verebilme yeteneğine sahibiz.

ÖZEL UZMANLIK ALANLARI

Deneyimli Yazılımcılar, Dijital Pazarlama Stratejistleri, Google Reklam Uzmanları, SEO Metin Yazarları…Kendi uzmanlık alanlarında deneyimli ve yetenekli kişilerle çalışıyoruz. İlk günden itibaren büyük iş küçük iş ayrımı yapmadan aynı özveri ve titizlikle çalışıyoruz.

YARATICI FİKİRLER

Cesur ve girişimci bir ruha sahibiz. Sıradanlıktan kurtulup, işleri farklı şekilde yapmaktan korkmuyoruz. Yaratıcı ve özgün fikirler ile yaptığımız işte fark yaratmayı ve farkımızı da tarzımıza yansıtmayı seviyoruz.

SAMİMİ İLİŞKİLER

Sonuca hızlı ulaşmak için, bürokratik engelleri ortadan kaldırıyor ve uzun iş süreçlerini kısaltıyoruz. Sizler ile birebir ve yakın çalışıyoruz. Projenizle ilgilenen kişilerle doğrudan iletişim kurabileceğiniz samimiyet ve şeffaflık içinde bir çalışma ortamı oluşturuyoruz.

FU2E

DANIŞMANLARI

Dijital Markalaşma
FİLİZ KAYA
mahmut palamut 2
Proje Yönetimi
MAHMUT PALAMUT
alper yidirim 2
Dijital Dönüşüm
ALPER YILDIRIM
kerem ulken
Kreatif Çözümler
KEREM ÜLKEN
nurcin yurtsevener
Dijital Strateji
NURÇİN YURTSEVENER
levent toker 3
Dijital Pazarlama
LEVENT TOKER
murat butun 2
Frontend Geliştirme
MURAT BÜTÜN
erdi ertas
Yazılım Geliştirme
ERDİ ERTAŞ
oguz aylanc
Mobil Yazılım
OĞUZ AYLANÇ
ayse tug 2
Grafik Tasarım
AYŞE TUĞ
alper bilen
Video Prodüksiyon
ALPER BİLEN
gozde yavuz
İllüstrasyon
GÖZDE YAVUZ

25

YILIN
TECRÜBESİ

127

TAMAMLANMIŞ
PROJE

29

DİJİTAL ÇÖZÜM
ODAKLI UZMAN

3120

VERİMLİ
TOPLANTI

NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ

ALANINDA UZMAN VE DENEYİMLİ

20 yıllık tecrübe ve deneyim ile kendi uzmanlık alanlarında bilgili ve yetenekli profesyonellerle çalışıyoruz.

TEK ADRESTE TAM HİZMET

İhtiyaçlarınız için farklı çözüm kanalları aramanız gerekmiyor. Tüm dijital hizmetleri tek çatı altında planlıyor ve hayata geçiriyoruz.

MARKANIZA ÖZEL HİZMET

Hedeflerinize ulaşmanız için markanızın kimliğine bürünerek, size özel sonuç odaklı dijital çözümler üretiyoruz.

DİJİTAL YETKİNLİĞE SAHİP

Dijital araçları doğru ve efektif kullanma yetkinliğine sahip, dijital becerilerimizi trendler üzerinde geliştirmeye odaklı bir ekibiz.

BÜTÇENİZE DOST YAKLAŞIM

Dijital pazarlama bütçenizi efektif bir şekilde kullanıp minimum harcama ile maksimum verimi almanızı sağlıyoruz.

START-UP ÇÖZÜMLERİ

Girişimcilere ve küçük işletmelere, büyük rakiplerin kullandığı teknolojiden faydalanmalarına yardımcı oluyoruz.

DOĞRUDAN HIZLI İLETİŞİM

Uzun iş süreçlerini kısaltıyoruz. Projenizle ilgilenen kişilerle doğrudan hızlı iletişim kurabileceğiniz bir çalışma ortamı sunuyoruz.

BİZİM İÇİN
NE DEDİLER

Müşterilerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Müşterilerimizden gelen geri bildirimleri memnuniyet ile karşılıyor, her zaman daha iyisi için çalışıyor ve kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Kurduğumuz uzun süreli ve samimi müşteri ilişkilerimizle gurur duyuyoruz.

Ukranya’da satış yapacak e-ticaret sitesi kurmak istiyordum. Serkan Bey ile bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Kendisi e-ticaret ve dijital pazarlama konularına hakim ve sektörü yakından takip eden bir profesyonel. Keyifle, sabırla ve hoşgörüyle tüm iş sürecinde bizimle birebir çalıştı. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Marka kimlik tasarımı ve web sitesi yaptırmak için FU2E ile iletişim kurduğumda beklediğimden çok daha fazlasını buldum. Tüm sorularımı detaylı bir verecek şekilde yanıtladılar, bütçeme uygun ekonomik çözümler sunup müşterilerime nasıl ulaşabileceğim konusunda bana yol gösterdiler. Kısa zamanda yaptıkları her işten çok memnun kaldım. Her konuda yardımları, samimi davranışları ve beni anlayıp her şeyi tam istediğim gibi yaptıkları için çok teşekkür ederim kendilerine.

Problem çözme yeteneğine sahip olmalarının yanı sıra, araştırmayı seven ve analitik düşünme becerisi gelişmiş bir ekibe sahipler. FU2E ile çok küçük bütçeli projelerden yüksek bütçeli karmaşık projelere kadar birçok projede işbirliği yaptık. Her bir projede aynı titizlik ve özveriyle çalıştılar. Dijital projelerde yardıma ihtiyacı olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum!

Serkan ve ekibiyle mükemmel bir uyum içinde birlikte çalıştık. Marka kimliğimizi tümüyle yansıtan bir web sitesi çalışması yapmanın yanında, dijital markalaşma konusunda her adımda samimiyetle hep yanımda oldular. Tek bir ajansta aradığım tüm hizmetleri FU2E Dijital’de buldum. FU2E tek kelime ile uzun süredir aradığım dijital ajans!

2015 yılından beri FU2E ile çalışıyoruz. Daha önce çalıştığımız büyük ajans sorduğumuz soruları yanıtlamakta zorluk çekiyor ve emaillerimize geç dönüş yapıyordu. Bu süreç bize vakit kaybettiriyor yaptığımız işler geçiyordu. En önemlisi beklediğimiz sonuçlara ulaşamıyorduk. FU2E ile birlikte bir bütün olarak çalışıyor ve işimizle ilgilenen kişilerle doğrudan iletişim kurabiliyoruz. Sorduğumuz her soruyu hızlıca yanıtlıyor, en basit konularda bile bize yardımcı oluyorlar. Bütçemizi ekonomik ve verimli bir şekilde kullanmamız konusunda bize yol gösteriyorlar. FU2E’ye işine olan bağlılığı ve mükemmel hizmeti için şahsen teşekkür etmek isterim.

HİZMETLERİMİZ

DİJİTAL İŞ GELİŞTİRME

services strategy 2
STRATEJİ
Marka stratejisinden start-up danışmanlığına, dijital stratejinizi oluşturmaktan iddialı reklam kampanyaları hazırlamaya kadar başarıyı kaçınılmaz kılacak dijital büyüme stratejileri oluşturuyoruz.
  • Dijital Strateji Danışmanlığı
  • Marka Oluşturma
  • Dijital Pazarlama Yol Haritası
  • E-ticaret Satış Stratejileri
  • Sosyal Medya Danışmanlığı
services design 1
TASARIM
"Tasarım" yaptığımız her işin içinde yer alıyor. Markanızı güçlendiren ve kullanıcıların dikkatini çeken benzersiz tasarımlar oluşturmak için estetik, görsel tasarım ve kullanıcı deneyimini birleştiriyoruz.
  • Marka Kimlik Tasarımı
  • Kullanıcı Deneyimi Tasarımı
  • Grafik Tasarım
  • Fotoğraf Çekimi
  • Video Prodüksiyon
services technology 1
TEKNOLOJİ
Doğru yerde doğru teknolojiyi kullanarak işinizi büyütüyoruz. Fikirlerinizin gerçeğe dönüşmesi için önünüzdeki teknoloji engellerini kaldırıyor ve teknoloji sorunlarınıza pratik çözümler getiriyoruz.
  • Web Sitesi Geliştirme
  • E-Ticaret Sitesi Geliştirme
  • Özel Yazılım Geliştirme
  • Mobil Uygulama Geliştirme
  • Hosting Hizmetleri
services marketing 4
PAZARLAMA
Doğru Kitle. Doğru Platform. Doğru Mesaj. Markanıza özel kurgulanmış bütünleşik bir pazarlama stratejisi ile satışlarınızı hızlıca artırmanıza ve potansiyel müşterilerinize ulaşmanıza yardımcı oluyoruz.
  • Dijital Reklam Yönetimi
  • Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)
  • Sosyal Medya Yönetimi
  • İçerik Üretimi
  • Email Pazarlama
fu2e footer img
Sizin için
Dijitalleştiriyoruz...

Aklınızda bir proje mi var? Hayalinizdeki fikirleri hayata geçirecek deneyimli bir dijital ekibe mi ihtiyacınız var? İşinizi kolaylaştıracak bir websitesi veya özel bir yazılım mı yaptırmak istiyorsunuz? Markanız dijital dünyada yetersiz mi kalıyor?

Sektördeki 20 yıllık tecrübemizle sizlerin tüm dijital fikirlerini gerçeğe dönüştürüyor ve hayallerinizi hayata geçiriyoruz.